Şarkıcı Güllü Son Hali : Ünlü şarkıcı Şahsenem'in son hali şaşırttı - Magazin ... : Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı.

Şarkıcı Güllü Son Hali : Ünlü şarkıcı Şahsenem'in son hali şaşırttı - Magazin ... : Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı.. Güllü demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı ve son haliyle herkesi şaşırttı. Fazla kilolarından kurtulmak için mide ameliyatı olan güllü son haliyle tanınmaz hale geldi. Sarkici gullu degisimiyle sasirtti glbnews com. Türk fantezi müziği ses sanatçısı güllü, değişimiyle gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen güllü renkli sayfalar programına konuk oldu. Sarışın ve kilolu haliyle tanıdığımız şarkıcı güllü büyük bir değişim yaşıyor. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdiğini söyledi.

İşte şarkıcı Güllü'nün son hali
İşte şarkıcı Güllü'nün son hali from i.azonceoldu.com
Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti. Mide küçültme ameliyatı sonucunda 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı güllü, hayranlarından 'biraz kilo al'. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, uzun yıllar fazla kilolarıyla mücadele etmiş, geçtiğimiz yıl ise tüp mide ameliyatı olmuştu. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı1:28. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı.

Son olarak 28 mayıs tarihinde paylaştığı bu fotoğraflar güllü, bambaşka biri gibi.

90'lı yılların sevilen şarkıcısı güllü'nün son hali görenleri şaşırttı. 9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı. Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden güllü 2017 yılında tüp mide ameliyatı olmuştu. Fazla kilolarından kurtulmak için mide ameliyatı olan güllü son haliyle tanınmaz hale geldi. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan güllü tanınmaz hale geldi. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen şarkıcı güllü, gülben ergen'in programına konuk oldu. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, uzun yıllar fazla kilolarıyla mücadele etmiş, geçtiğimiz yıl ise tüp mide ameliyatı olmuştu. 70 kilo veren sarkici gullu nun son hali sasirtti sayfa 1. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Büyük bir değişim yaşayan güllü'nün son halini görenler ikinci bir şok daha yaşıyor. Şarkıcı güllü(gül tut) 70 kilo verdi. Güllü demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı ve son haliyle herkesi şaşırttı. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı.90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi.

Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. Büyük bir değişim yaşayan güllü'nün son halini görenler ikinci bir şok daha yaşıyor. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı1:28. Fazla kilolarından kurtulmak için mide ameliyatı olan güllü son haliyle tanınmaz hale geldi. Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi.

Güllü 6 ayda 43 kilo nasıl verdi?
Güllü 6 ayda 43 kilo nasıl verdi? from www.gazetemistanbul.com
42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdiğini söyledi. Büyük bir değişim yaşayan güllü, hem verdiği kilolar hem de tarzıyla şaşırttı. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Verdiği kilolarla adeta bambaşka biri olan 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdi. Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. Günden güne eriyen güllü, son görüntüsüyle şaşırttı. Kilo vermeye başlayan güllü, sonunda bambaşka bir insan oldu. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor.

Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı.

Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. 70 kilo veren sarkici gullu nun son hali sasirtti sayfa 1. Mide küçültme ameliyatı sonucunda 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı güllü, hayranlarından 'biraz kilo al'. Güllü demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı ve son haliyle herkesi şaşırttı. Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi. Iste sarkici gullu nun saskina ceviren son hali magazin haberleri. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi. İşte şarkıcı güllü'nün son hali. Fazla kilolarından kurtulmak için mide ameliyatı olan güllü son haliyle tanınmaz hale geldi. Balık etli, dolgun sesli şarkıcı olarak tanıdğımı güllü, yıllar sonra radikal bir karar aldı ve kilolarından kurtuldu. Kilo vermeye başlayan güllü, sonunda bambaşka bir insan oldu.

Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden güllü 2017 yılında tüp mide ameliyatı olmuştu. Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan güllü tanınmaz hale geldi. Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi. Biz onu bu haliyle tanıdık.

Şarkıcı Güllü 6 ayda 45 kilo verdi! Değişime bakın
Şarkıcı Güllü 6 ayda 45 kilo verdi! Değişime bakın from i.internethaber.com
Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti. Büyük bir değişim yaşayan güllü, hem verdiği kilolar hem de tarzıyla şaşırttı. Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Güllü'nün mora boyadığı saçları ve verdiği kilolar dikkat çekti.

Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden güllü 2017 yılında tüp mide ameliyatı olmuştu.

90'lı yılların sevilen şarkıcısı güllü'nün son hali şaşırttı. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan güllü tanınmaz hale geldi. Büyük bir değişim yaşayan güllü'nün son halini görenler ikinci bir şok daha yaşıyor. 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdiğini söyledi. Güllü demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı ve son haliyle herkesi şaşırttı. Biz onu bu haliyle tanıdık. Mide küçültme ameliyatı sonucunda 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı güllü, hayranlarından 'biraz kilo al'. Ünlü şarkıcı güllü son hali şok etti. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı.90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi. Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden güllü 2017 yılında tüp mide ameliyatı olmuştu. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen şarkıcı güllü, gülben ergen'in programına konuk oldu. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu.

Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen güllü renkli sayfalar programına konuk oldu şarkıcı güllü. 9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook